Om os

Vores lille familie består af pappa Ulrik, mor Julie, storesøster Ellen og lillesøster Neel. Vi bor til daglig i vores skønne rækkehus i Hørsholm, hvor der er tæt til skov og strand. Jeg, Julie har altid haft stor interesse i hunde og er opvokset med labrador retriever. jeg har faktisk aldrig prøvet at ikke have en labber ved min side. Glæden for labradoren tog jeg videre til Ulrik, som først var yderst skeptisk overfor hunde, men pigen kunne han jo lide og hunden, Phoebe, fulgte altså med i ”pakken”.

Der gik dog ikke længe før den glade hale og det milde labrador sind, tøede hans hjerte op, selvom Phoebe havde lavet pøller i hans værktøjskasse. Hunden var jo også lidt i protest over at han kom valsende. men gode venner blev de, faktisk aller bedste venner. Også gik der ikke længe før vi fik den ide, at udvide familien med endnu et medlem, nemlig Chablis.

Chablis blev nøje udvalgt, da man skal have en hund i mange år. Vi fandt endelig vores elskede lab, og træningen kunne begynde.

I dag har vi Chablis og Gaia, hvor Gaia er ejet af Mai-britt, men bor hos os, og vi udstiller og træner hende. Vi er enormt glade for begge vores hunde, og de skaber en utrolig lykke for os, selv med to små børn i huset.

Vi ved om nogen, hvor vigtigt det er at have en funktionel hund i familien, og det håber vi bliver afspejlet i vores kommende hvalpe. De vil i hvert fald blive vant til børn, larm, støvsugere og alt hvad der ellers hører til en aktiv børnefamilie.

Jeg, Julie har DKK opdrætteruddannelsen, og vi avler efter racetypiske, fysisk og mentalt sunde hunde.

Vi har løbende hvalpe og du kan læse mere om vores hvalpe planer her:
https://www.paludanlabradors.dk/labrador-hvalpe/