Købsproces

 

Trin 1

Hvis du er interesseret i en Paludan Labradors hvalp  og ønsker at blivet tilføjet til vores venteliste, eller bare har spørgsmål, så e-mail eller ring til os. Vi elsker at snakke hunde og er glade for at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have.

Trin 2

For at komme på vores venteliste skal du udfylde et hvalpespørgeskema og give referencer (har du haft hund tidligere eller taget: ”Før-du-køber-hund-kursus” hos Dkk https://www.dkk.dk/kurser-prover-og-traening/deltag-i-kurser-hos-dkk/f%C3%B8r-du-k%C3%B8ber-hund

.

Trin 3:

Når du er godkendt og på vores venteliste, vil du blive opdateret om, hvornår vores tæver kommer i løbetid, når de er parret, hvornår vi har graviditetsbekræftelse, og når hvalpe bliver født.

Trin 4

Når hvalpene er født, begynder vi at acceptere depositum. depositummet bliver fratrukket salgsprisen. skulle køber falde fra, gives depositummet ikke tilbage. falder sælger fra, gives depositummet tilbage.

Trin 5

hvalpeplaceringer vælges af os, og vi arbejder hårdt for at teste temperament på  hver hvalp og bestemme den rette hvalp, til den rigtige familie. derfor kan man ikke selv vælge hvilken hvalp man får.

Trin 6

I får mulighed for at møde hvalpen, før den flytter hjemmefra

 

Trin 7

Hvalpen er fyldt 8 uger, og i vil derfor kunne få jeres nye familiemedlem med hjem. før køb gennemgåes alle papirer sammen, og  i vil blive vejledt. i vil skulle betale resterene beløb på hvalpen, og i vil derefter få jeres nye familiemedlem med hjem.

Se aktuelle kuld her: https://www.paludanlabradors.dk/labrador-hvalpe/